Sleduj nás

Jak a kde sledovat titulový zápas Deontay Wilder vs. Luis Ortiz?

Jak a kde sledovat titulový zápas Deontay Wilder vs. Luis Ortiz?

Velká boxerská show dvou předních těžkých vah z řad WBC bude k vidění v noci ze soboty na neděli. Držitel pásu Deontay Wilder (41-0-1) hodlá zneškodnit člověka, kterého sice už jednou porazil, ale zato se s ním pořádně natrápil. Luis Ortiz (31-1-0) je proto plný motivace duel strhnout na svou stranu.

Kde se dívat?

Pokud jste vlastníky kabelové nebo satelitní televize, určitě také disponujete stanicí Sport 1, která bude vysílat i hlavní předzápasy. Ty začnou kolem třetí hodiny ranní, přičemž Wilder s Ortizem přijdou na řadu přibližně o dvě až tři hodiny později.


Zdali preferujete čistě HD přenos, pak se dá zakoupit i námi známé PPV, které nám nabízí americká stanice FOX Sports. Tato možnost je výhodná obzvláště pro ty, co si potrpí na kvalitní podívané a rádi si vychutnají celou událost.

Třetí možností jsou už jenom klasické, ovšem osvědčené internetové streamy. Mezi ověřené stránky patří například livetv.sx anebo VIPleague (použijte google překladač). Většina přenosů bývá k dispozici až třicet minut před zahájením turnaje.  



Další články