Sleduj nás

Fury je při chuti. Joshuu vypnu nejpozději ve třetím kole! slibuje

Fury je při chuti. Joshuu vypnu nejpozději ve třetím kole! slibuje

Tyson Fury nebyl ohromen výkonem svého britského kolegy, který o víkendu přemohl Kubrata Puleva. A tak slíbil, že až přijde jeho chvíle, nebude s ním mít slitování.

Dle současných informací, které do éteru vyslal sám šéf stáje Top Rank Bob Arum, by se už od tohoto pondělí mělo začít jednat o velkém sjednocujícím souboji, který má zároveň potenciál stát se tím největším v celé novodobé historii těžké váhy.

Tyson Fury už s předstihem na webkameru hlásil: „Ten zápas chci a chci ho co nejdřív! Joshuu vypnu nejpozději ve třetím kole.“ A společně s tímto slibem dal jasný povel svému týmu, aby duel zařídil… Což by neměl být problém, neboť si druhá strana přeje totéž.


„Jako Top Rank uděláme vše pro to, abychom ten velký sjednocující souboj domluvili. V pondělí začnou jednání,“ řekl Bob Arum.

Anthony Joshua prý nemá proti Furymu šanci v boxu


A stejný záměr potvrdil i Joshuův promotér Eddie Hearn z Matchroom Boxing. „Tyson Fury je naší největší prioritou. Tohle bude historické utkání!“

Následně se hodí připomenout, že se už v minulosti obě strany dohodly na tom, že půjde o dvojzápas, v němž si rozdělí finance 50/50. Otázkou pouze zůstává, zdali se prvního měření sil dočkáme ještě na jaře, nebo se to přesune až na léto, kdy bude větší jistota účasti fanoušků na stadionech.


Další články