Sleduj nás

Držte si uši! Zápas s Mike Tysonem bude, je přesvědčený Evander Holyfield

Držte si uši! Zápas s Mike Tysonem bude, je přesvědčený Evander Holyfield

Bitka mezi odvěkými rivaly Evanderem Holyfieldem a Mikem Tysonem je na spadnutí. Evander se nechal slyšet, že manažeři obou borců o zápase usilovně jednají, a podle všeho skutečně klapne!

„Jsem přesvědčený o tom, že ten zápas klapne. Sebevědomí mám na rozdávání a už se nemůžu dočkat, až na to s Mikem vlítneme,“ prohlásil Evander pro TMZ Sports.

Zajímavé je, že Evander o souboj tak moc usiluje od chvíle, co si Mike střihl exhibici s Roy Jonesem. Mike se s ním snažil dohodnout už dříve, ale Evander neměl zájem. Čtyřiapadesátiletý Tyson předvedl fenomenální výkon a nadchl nejen fanoušky, ale i profesionály. Holyfield je ještě o čtyři roky starší, takže by bylo určitě zajímavé sledovat, jak boxuje boxerská legenda dva roky před šedesátkou.


Obě legendy proti sobě stály celkem dvakrát. V prvním střetu v roce 1996 na MGM Grand v Las Vegas sundal Holyfield Tysona v 11. kole na TKO. V druhém zápasu byl Mike diskvalifikován už ve třetím kole, protože Evanderovi ukousl kus ucha, které pak vyplivl na podlahu ringu.

Mike Tyson si znovu dá box


Holyfield stál v profesionálním ringu naposled ve 48 letech v roce 2011, kdy porazil tehdy 46letého Briana Nielsena. Podle všeho na sobě začal Holyfield zase makat, v tělocvičně tráví svůj veškerý volný čas a prý trénuje jako blázen. Ale, že by to stačilo na Tysona? V 58 letech? Je jen jeden způsob, jak to zjistit!

Myslíte, že na třetí bitvu mezi Tysonem a Holyfieldem skutečně dojde? Budeme svědky jednoho z největších historických sportovních okamžiků? Tohle by si nenechal ujít snad žádný fanoušek bojových sportů!


Další články