Sleduj nás

Dillian Whyte zamíří do Ameriky! Může být jeho soupeřem Wilder?

Dillian Whyte zamíří do Ameriky! Může být jeho soupeřem Wilder?
Držitel dočasného titulu z řad těžké váhy WBC se pro svůj příští zápas vydá do Ameriky. Jeho promotér mu momentálně vyjednává soupeře.

Není žádným tajemstvím, že když byl ještě regulérním šampionem Deontay Wilder, tak mu Dillian Whyte dlouhá léta šlapal na paty. Vzájemného duelu s ním se však nikdy nedočkal, což ho kolikrát přivádělo k šílenství. „Deontay může být šampion, ale pro mě je to jenom srab, který se vyhýbá skutečným výzvám,“ říkal kolikrát britský bojovník, který by se přeci jen své vytoužené bitvy konečně mohl dočkat.

Wilder již nemá v držení žádný pás a momentálně vyčkává na svůj návrat. Ideálním scénářem by pro něho bylo, kdyby se vydal na trasu, která mu zajistí přímou cestu k titulům, a to může být jedině přes Whytea, který aktuálně drží pozici povinného vyzyvatele z federace těžké váhy WBC.




 










Zobrazit příspěvek na Instagramu























 

Příspěvek sdílený Dillian Whyte (@dillianwhyte)







„Počítáme s tím, že Whyteův příští zápas bude v Americe,“ prozradil veřejnosti manažer britského boxera Eddie Hearn. „Nevím, jestli by Wilder náš zájem opětoval, ale každopádně zůstává naším hlavním záměrem, abychom se s ním letos utkali,“ podotýkal s tím, že kdyby Bronzový Bombardér odmítal návrat do ringu, tak svému svěřenci předhodí jiného soupeře.


Další články